Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Enhorabona a les escoles guanyadores dels Mobile Learning Awards!

Enhorabona a les escoles guanyadores dels Mobile Learning Awards!

Ens fa especial il·lusió anunciar-vos que cinc escoles que treballen amb Clickedu han estat guardonades en els Mobile Learning Awards 2015. L'escola Vedruna de Cardona ha rebut el premi en la modalitat “Mobile History Map”, el col·legi Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet i l'escola Paidos de Sant Fruitós de Bages en la categoria “Micro-narracions Audiovisuals”. Finalment, l'escola Vedruna de Ripoll ha estat premiada en dues categories: “Mobile History Map” i “Micro-narracions Audiovisuals”.
  

El concurs, convocat per la Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Global System for Mobile Communications Association (GSMA), té com a objectiu reconèixer la tasca innovadora d'alumnes, professors i centres educatius en l'ús dels dispositius mòbils a les aules.
 

Els Mobile Learning Awards s'emmarquen dins del mSchools, un pioner programa educatiu destinat a què els estudiants de secundària de Catalunya treballin a l'aula amb tecnologia mòbil a través de la creació i l'ús de solucions mòbils.
 

La tercera edició ha registrat una alta participació, que es concreta en la presentació de 695 projectes. El jurat ha destacat la qualitat dels treballs presentats, tant per alumnes com per professors, en les tres modalitats. Un exemple d'això, el trobem en la micro-narració “The Good Way” produïda pels alumnes de l'escola Vedruna de Ripoll.