Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu a l'ITWORLDEDU

Clickedu a l'ITWORLDEDU

Entre el 27 i 29 d'octubre ens podreu trobar a l'ESADEFORUM de Barcelona

Aquest any Clickedu participa a l'event ITWORLDEDU amb més intensitat que mai sent patrocinadors de l'event i havent portat el desenvolupament de la pàgina web del mateix.

El dimecres 27, es va fa una presentació de la solució conjunta de Clickedu integrat amb Qualiteasy i Faronics Insight, on vam comptar amb la presència de la Coral Regí de l'escola Virolai de Barcelona, la Montserrat Jimenez de l'escola Vedruna Ripoll i el Juanjo García de l'INS El Calamot de Gavà.

A la vegada el proper divendres tindrem un dia molt atapaït. Comptarem amb una presentació de Clickedu lligat als llibres digitals on ens explicarà la seva experiència el Ramon Rialp de l'Escorial de Vic amb l'experiència del llibre de Matemàtiques de Vedruna, i l'Antoni Romero de la Fundació Tr@ms que ens explicarà la seva experiència en el tema dels continguts.

Més tard, l'Ignasi Nogués, director de Clickedu participarà a la taula rodona plenària "El futur dels Entorns Virtuals d'Aprenentatge".

Esperem que ens poguem veure aquests dies en el marc de l'ITWORLDEDU.