Clickedu a l'ITWORLDEDU


Clickedu a l'ITWORLDEDU

Entre el 27 i 29 d'octubre ens podreu trobar a l'ESADEFORUM de Barcelona

Aquest any Clickedu participa a l'event ITWORLDEDU amb més intensitat que mai sent patrocinadors de l'event i havent portat el desenvolupament de la pàgina web del mateix.

El dimecres 27, es va fa una presentació de la solució conjunta de Clickedu integrat amb Qualiteasy i Faronics Insight, on vam comptar amb la presència de la Coral Regí de l'escola Virolai de Barcelona, la Montserrat Jimenez de l'escola Vedruna Ripoll i el Juanjo García de l'INS El Calamot de Gavà.

A la vegada el proper divendres tindrem un dia molt atapaït. Comptarem amb una presentació de Clickedu lligat als llibres digitals on ens explicarà la seva experiència el Ramon Rialp de l'Escorial de Vic amb l'experiència del llibre de Matemàtiques de Vedruna, i l'Antoni Romero de la Fundació Tr@ms que ens explicarà la seva experiència en el tema dels continguts.

Més tard, l'Ignasi Nogués, director de Clickedu participarà a la taula rodona plenària "El futur dels Entorns Virtuals d'Aprenentatge".

Esperem que ens poguem veure aquests dies en el marc de l'ITWORLDEDU.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019
Camins a la transformació
La Corunya
28, 29 i 30 / 11 / 2019