Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Un 10% de les 100 millors escoles té Clickedu

Un 10% de les 100 millors escoles té Clickedu

Estem d'enhorabona, ja que, un any més, moltes de les escoles que confien en Clickedu estan entre les millors d'Espanya! En concret són el col·legi San Patricio, La Miranda, Virolai, Peleteiro, Ipsi, Luis Vives, Padre Damián Sagrados Corazones i Sant Josep Obrer.
 

Aquest rànquing, que compleix la seva setzena edició, ha estat elaborat pel diari El Mundo. En aquest especial hi figuren un total de 150 centres educatius, dels quals 100 estan presents en la llista dels més destacats i 50 queden reconeguts com a escoles de gran qualitat, dignes d'esment, però que no han aconseguit la màxima qualificació exigida per aparèixer entre els 100 destacats.
 

Per a l'elaboració del rànquing, El Mundo s'ha basat en 27 criteris molt definits i estudiats com l’índex de fidelització, models de qualitat, cobertura educativa, idiomes, etc. Per comunitats, aquest rànquing està encapçalat per centres de Catalunya, Astúries, Madrid i País Basc.
 

Tal com explica el diari, el llistat “es presenta com una ajuda per a aquells pares que aquests dies han d'escollir el centre escolar per als seus fills”. Tot i així, declara que no cal oblidar que es tracta d'únicament d'una guia, ja que “existeixen diverses formes de concebre el que un pare vol per als seus fills”.
 

Us deixem l'enllaç al llistat complet de l'especial 2015-2016