Les aules d'Andalusia ja utilitzen Clickedu!


Les aules d'Andalusia ja utilitzen Clickedu!

Estem molt contents perquè no parem de créixer! Hem arribat a les aules d'Andalusia gràcies als col·legis San José i Acadèmia Preuniversitaria de Sevilla.

 

José Ignacio Moreno, director del Col·legi San José, ens ha assegurat que Clickedu “ha millorat molt la gestió del dia a dia, el seu servei d'atenció d'incidències és molt bo i, a més, és compatible amb Sèneca”. I afegeix que “la implantació va ser molt ràpida: en el primer trimestre ja vam fer les avaluacions amb Clickedu, ara ja no imprimim els butlletins”.

Per la seva banda, Salvador González, director d'Acadèmia Preuniversitaria, detalla l'experiència del centre amb Clickedu com “molt senzilla a l'hora d'avaluar individualment”. “Hem utilitzat diverses plataformes i aquesta és la que més recursos facilita”, explica el director. A més, González assegura que “la utilitzem per comunicar-nos amb els pares i dins de l'aula; podem posar tasques als alumnes, ells les fan en la plataforma i, posteriorment les avaluem”.

 

Des de Clickedu esperem, en un futur proper, comptar amb més escoles en aquesta comunitat!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

L' innovació en les escoles de la comunitat valenciana
Valencia
22 / 10 / 2019
SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019