Actualitat

Google certifica l'app de Clickedu


Des del passat mes de març, l'equip de Google Play ha incorporat una sèrie de mesures amb la finalitat de protegir els usuaris de continguts maliciosos o inadequats i augmentar la qualitat de les apps que ofereix.
 

En concret, la companyia tecnològica ha desenvolupat dos canvis. El primer, i el més important, és un sistema de revisió i proves, que compta amb la participació d’un grup d'experts, i que permet veure si l'aplicació compleix amb totes les reglamentacions vigents. El segon, és que Google Play mostrarà el sistema de classificació per edats vigent a cada país.
 

L'aplicació de Clickedu ha passat el procés de certificació satisfactòriament, ja que Google ha considerat la nostra app com apta. Quant a la classificació per edats, Google s'ha basat en diferents estàndards oficials; la International Age Rating Coalition (IARC), la Entertainment Programari Rating Board (ESRB), la Pan European Game Information (PEGI), l’Australian Classification Board, l’Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK) i la Classificação Indicativa (ClassInd).

A Espanya, té vigència la classificació de continguts PEGI que ha considerat que la nostra app està dirigida a usuaris majors de 3 anys.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Propers esdeveniments

DIM VALENCIA
Universitat Politècnica de València
07/03/2018
AXIA BARCELONA
Palau Mocaya, Passeig Sant Joan, 138
01/03/2018
NABBS
Sevilla
01/03/2018 al 04/03/2018