Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Google certifica l'app de Clickedu

Google certifica l'app de Clickedu

Des del passat mes de març, l'equip de Google Play ha incorporat una sèrie de mesures amb la finalitat de protegir els usuaris de continguts maliciosos o inadequats i augmentar la qualitat de les apps que ofereix.
 

En concret, la companyia tecnològica ha desenvolupat dos canvis. El primer, i el més important, és un sistema de revisió i proves, que compta amb la participació d’un grup d'experts, i que permet veure si l'aplicació compleix amb totes les reglamentacions vigents. El segon, és que Google Play mostrarà el sistema de classificació per edats vigent a cada país.
 

L'aplicació de Clickedu ha passat el procés de certificació satisfactòriament, ja que Google ha considerat la nostra app com apta. Quant a la classificació per edats, Google s'ha basat en diferents estàndards oficials; la International Age Rating Coalition (IARC), la Entertainment Programari Rating Board (ESRB), la Pan European Game Information (PEGI), l’Australian Classification Board, l’Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK) i la Classificação Indicativa (ClassInd).

A Espanya, té vigència la classificació de continguts PEGI que ha considerat que la nostra app està dirigida a usuaris majors de 3 anys.