Acord entre Clickedu i el Departament d'Ensenyament per promoure l'FP en règim d'alternança i amb formació dual


Acord entre Clickedu i el Departament d'Ensenyament per promoure l'FP en règim d'alternança i amb formació dual

Des de Clickedu hem arribat a un acord de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament per promoure, impulsar i desenvolupar en règim d’alternança i amb formació dual el cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a l’Institut El Calamot de Gavà.

 

Actualment, un important nombre d’empreses a Catalunya participen activament en aquesta formació en alternança, combinant l’aprenentatge en els centres educatius amb la formació en entorns laborals reals. Des de Clickedu volíem participar d’aquest projecte. És per aquest motiu que, a través d’aquesta aliança, que té vigència fins a l’any 2020, ens comprometem a oferir un nombre d’estades de pràctiques als alumnes d’aquest cicle formatiu.

 

De fet, des del passat mes de març, tres alumnes ja han començat les pràctiques amb nosaltres. Tots ells han treballat els conceptes generals de programació tant de PHP com de MySQL i actualment, ja estan aprenent aspectes més propis de Clickedu, com el treball amb les classes, el nostre CSS... La valoració és molt positiva, ja que els alumnes han arribat amb moltes ganes d’implicar-se i conèixer el nostre programa.

 

Esperem que aquesta aliança serveixi per formar i millorar la qualificació professional de les persones en l’àmbit de la informàtica i, alhora, aportar el nostre granet de sorra al procés de canvi que esta vivint l’ensenyament a casa nostra!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.