Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Acord entre Clickedu i el Departament d'Ensenyament per promoure l'FP en règim d'alternança i amb formació dual

Acord entre Clickedu i el Departament d'Ensenyament per promoure l'FP en règim d'alternança i amb formació dual

Des de Clickedu hem arribat a un acord de col·laboració amb el Departament d’Ensenyament per promoure, impulsar i desenvolupar en règim d’alternança i amb formació dual el cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma a l’Institut El Calamot de Gavà.

 

Actualment, un important nombre d’empreses a Catalunya participen activament en aquesta formació en alternança, combinant l’aprenentatge en els centres educatius amb la formació en entorns laborals reals. Des de Clickedu volíem participar d’aquest projecte. És per aquest motiu que, a través d’aquesta aliança, que té vigència fins a l’any 2020, ens comprometem a oferir un nombre d’estades de pràctiques als alumnes d’aquest cicle formatiu.

 

De fet, des del passat mes de març, tres alumnes ja han començat les pràctiques amb nosaltres. Tots ells han treballat els conceptes generals de programació tant de PHP com de MySQL i actualment, ja estan aprenent aspectes més propis de Clickedu, com el treball amb les classes, el nostre CSS... La valoració és molt positiva, ja que els alumnes han arribat amb moltes ganes d’implicar-se i conèixer el nostre programa.

 

Esperem que aquesta aliança serveixi per formar i millorar la qualificació professional de les persones en l’àmbit de la informàtica i, alhora, aportar el nostre granet de sorra al procés de canvi que esta vivint l’ensenyament a casa nostra!