Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Coneix les escoles de Clickedu amb Segell d'Excel·lència Europea

Coneix les escoles de Clickedu amb Segell d'Excel·lència Europea

Amb la finalitat d'oferir una educació de qualitat i d’aconseguir l'excel·lència, moltes escoles, algunes amb Clickedu, s'han adherit a la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM). Es tracta d’una organització sense ànim de lucre creada el 1998, que és l'encarregada d'adjudicar el Segell d'Excel·lència Europea EFQM. Aquest reconeix la gestió excel·lent dels centres educatius basant-se en el model EFQM d'Excel·lència, un model caracteritzat per fomentar la innovació i la creativitat per adaptar-se a una realitat en constant canvi.
 

Els nou criteris que condicionen l’obtenció del segell són: lideratge, planificació i estratègia, gestió de personal, recursos, processos, satisfacció dels clients, satisfacció del personal, impacte en la societat i resultats.
 

A Espanya, l'obtenció del Segell d'Excel·lència Europea EFQM es duu a terme a través del Club Excel·lència en Gestió. Aquest reconeix tres nivells:
 

El nivell de Qualitat Europea: Es concedeix quan el resultat obtingut en el procés de reconeixement es troba entre 201 i 400 punts del model EFQM. Que inclou l'obtenció del denominat "Segell Bronze".
 

El nivell d'Excel·lència Europea o Nivell Consolidació: Es concedeix quan el resultat obtingut en el procés de reconeixement es troba entre 401 i 500 punts del model EFQM. Que inclou l'obtenció del denominat "Segell Plata".
 

El nivell d'Excel·lència Europea o Nivell Excel·lència: Es concedeix quan el resultat obtingut en el procés de reconeixement és superior a 500 punts del model EFQM. Que inclou l'obtenció del denominat "Segell Or".
 

Entre aquests nivells, trobem algunes de les escoles que confien en Clickedu. Per exemple, el Col·legi San José Sagrats Cors i l’Escola Virolai es troben en el Nivell d'Excel·lència Europea amb més de 500 punts. El Col·legi Sant Cristóbal es troba en el segon nivell amb més de 400 punts. També estan adherits a EFQM el Col·legi Manuel Peleteiro, l’Escola Luis Vives i el Col·legi Pare Damián Sagrats Cors.