Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Celebrem cinc anys de col•laboració amb Qualiteasy!

Celebrem cinc anys de col•laboració amb Qualiteasy!

Clickedu i Qualiteasy fa cinc anys que treballem juntes per millorar la gestió educativa a les escoles i fer-la més fàcil i de millor qualitat per a professors, famílies, alumnes i personal administratiu.
 

La integració de les funcionalitats de Qualiteasy © Edu fan de Clickedu el programa de qualitat més complet en una plataforma. El software permet gestionar l’ISO 9001 i programes d’excel·lència EFQM, ja que estan integrats en el mateix paquet de gestió acadèmica que incorpora Clickedu. Això vol dir que tots els mòduls es gestionen amb format qualitat, sense que això suposi un esforç addicional.
 

Les dues empreses ens vam conèixer participant al congrés d’educació i tecnologia ITworldEdu. A més, totes dues som fundadores d’Edutech, el Clúster empresarial que potencia l’ús de les tecnologies a l’àmbit educatiu.
 

La valoració que fem d’aquests cinc anys és més que positiva. No hem tingut la sensació de treballar amb una altra empresa, Qualiteasy és el departament de qualitat de Clickedu.