Acord de col.laboració entre ClickEdu, E-SONDE i Qualiteasy


Acord de col.laboració entre ClickEdu, E-SONDE i Qualiteasy

Les tres empreses del sector TIC s'uneixen per oferir als centres educatius un "pack de serveis" que els garanteixi poder triar solucions compatibles entre si.

E-SONDE, especialitzada en dispositius de Comunicacions i Internet, se suma a l'acord estratègic entre Qualiteasy Internet Solutions, que desenvolupa i comercialitza la plataforma específica Qualiteasy EDU per a la Gestió de la Qualitat i la Polítiques d'Excel·lència i ClickEdu, plataforma de gestió integrada per centres educatius, amb l'objectiu de proporcionar un "pack de serveis" als centres d'educació ampliant així l'extensa gamma de solucions tecnològiques amb les últimes tendències del mercat.

D'aquesta manera, els centres d'ensenyament tindran cobertes les solucions que impliquen l'ús de les TIC amb una oferta completa, de control d'aules, seguretat, manteniment i estalvi d'energia mentre fan ús de la xarxa d'ordinadors.

Antonio Ruiz, CEO d'E-Sonde, explica "proporcionem un accés de qualitat als serveis ubicats físicament a Internet com són les solucions CLICKEDU i Qualiteasy, o els llibres digitals. Es generen veritables sinergies, especialment per als clients comuns, que necessiten mantenir ràtios elevats de professionalitat, organització i funcionament suau de la seva activitat diària ".

"Gràcies a aquest acord, que és fruit de l'esperit de ITWorldEdu un summit entre les empreses proveïdores de solucions TIC i el sector educatiu, s'ha consolidat un nou escenari que permet a Qualiteasy Internet Solutions SL oferir als seus clients solucions més competitives i adequades a els reptes que s'enfronten els centres educatius davant el desenvolupament dels projectes com a Escola 2.0 o 1x1 a Catalunya ", assenyala Josep A. Macía, CEO de Qualiteasy Internet Solutions.

En aquest sentit, segons assenyala Ignasi Nogués, director general d'Clickedu, "les escoles o instituts poden tenir garantits l'ús de les TIC en el seu centre, tant per entorns d'escola 2.0 com per a les etapes educatives no incloses en aquest programa. A més les aborda implementades de una forma consolidada, provada i amb totes les garanties de tres empreses pròximes que aborden amb confiança i passos ferms la integració de la solució ".

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.