Vine a conèixer el IV Congrés d'Innovació Educativa ENAP


Vine a conèixer el IV Congrés d'Innovació Educativa ENAP

Ja està aquí la primera gran cita del curs: el IV Congrés d'Innovació Educativa ENAP, que se celebrarà en el International School San Patricio Toledo els propers dies 2,3 i 4 d'octubre. La Fundació San Patricio organitza des de 2012 aquest congrés, el lema principal del qual, “Ensenyar a aprendre, aprendre a ensenyar”, engloba la inquietud del món educatiu per aconseguir un ensenyament concorde el món actual, però capaç d'anticipar el que la societat del futur demandi. 

 

El programa d'aquesta edició es centrarà en abordar el tema complex de com personalitzar l'ensenyament perquè alumnes de perfils diversos puguin desenvolupar al màxim el seu potencial d'acord amb les seves capacitats i interessos.
 

Per assistir al congrés és imprescindible reservar plaça. Per tant, aquells que estigueu interessats us haureu d'inscriure en aquest formulari.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

ENAP - VII Congrés de innovació educativa
International School San Patricio - Toledo
29-09-2018
UECOE - XVIII Congrés de Cooperatives de l'ensenyament
Santander - Cantabria
17, 18 i 19 / 10 / 2018
CECE - 46º Congrés nacional de la confederació espanyola de centres d'ensenyament
Valencia
8, 9 i 10 / 11 / 2018