Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Vine a conèixer el IV Congrés d'Innovació Educativa ENAP

Vine a conèixer el IV Congrés d'Innovació Educativa ENAP

Ja està aquí la primera gran cita del curs: el IV Congrés d'Innovació Educativa ENAP, que se celebrarà en el International School San Patricio Toledo els propers dies 2,3 i 4 d'octubre. La Fundació San Patricio organitza des de 2012 aquest congrés, el lema principal del qual, “Ensenyar a aprendre, aprendre a ensenyar”, engloba la inquietud del món educatiu per aconseguir un ensenyament concorde el món actual, però capaç d'anticipar el que la societat del futur demandi. 

 

El programa d'aquesta edició es centrarà en abordar el tema complex de com personalitzar l'ensenyament perquè alumnes de perfils diversos puguin desenvolupar al màxim el seu potencial d'acord amb les seves capacitats i interessos.
 

Per assistir al congrés és imprescindible reservar plaça. Per tant, aquells que estigueu interessats us haureu d'inscriure en aquest formulari.