La primera generació de l'era tecnològica obté un bon rendiment acadèmic


La primera generació de l'era tecnològica obté un bon rendiment acadèmic

Un estudi de la Salle Campus Barcelona - Universitat Ramon Llull (URL) ha observat un bon rendiment acadèmic en els alumnes que han fet tota l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat utilitzant la tecnologia, tant dins com fora de l’aula, en el seu procés educatiu.

L’estudi, que es presentarà durant el mes d’octubre a Madrid, s’emmarca en el Grup de Recerca en Technology Enhanced Learning La Salle Campus Barcelona i forma part de la tesi doctoral de la Judit Lacomba.
 

L’objecte d’estudi han estat 62 alumnes de segon de Batxillerat de Ciències i Tecnologia i Ciències Socials de l’escola Llor de Sant Boi de Llobregat. De la mostra d’estudiants, un 30,64% han tingut algun tipus de dificultat, un percentatge molt alt dels quals l’han superat i, només un 11,29% alguna dificultat severa. Per tant, observem que globalment ha sigut un grup amb un bon rendiment acadèmic.
 

L’extracció de dades ha estat possible gràcies a Clickedu, ja que des de la nostra plataforma s’han recollit les dades d’aquesta escola des que van començar a treballar amb ordinadors a l’aula. D’aquesta manera, facilitem el recull i la classificació de les dades que han fet servir el Dr. August Climent, director de la tesi de la Judit Lacomba, i ella mateixa per analitzar els resultats.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.