Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
La primera generació de l'era tecnològica obté un bon rendiment acadèmic

La primera generació de l'era tecnològica obté un bon rendiment acadèmic

Un estudi de la Salle Campus Barcelona - Universitat Ramon Llull (URL) ha observat un bon rendiment acadèmic en els alumnes que han fet tota l’Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat utilitzant la tecnologia, tant dins com fora de l’aula, en el seu procés educatiu.

L’estudi, que es presentarà durant el mes d’octubre a Madrid, s’emmarca en el Grup de Recerca en Technology Enhanced Learning La Salle Campus Barcelona i forma part de la tesi doctoral de la Judit Lacomba.
 

L’objecte d’estudi han estat 62 alumnes de segon de Batxillerat de Ciències i Tecnologia i Ciències Socials de l’escola Llor de Sant Boi de Llobregat. De la mostra d’estudiants, un 30,64% han tingut algun tipus de dificultat, un percentatge molt alt dels quals l’han superat i, només un 11,29% alguna dificultat severa. Per tant, observem que globalment ha sigut un grup amb un bon rendiment acadèmic.
 

L’extracció de dades ha estat possible gràcies a Clickedu, ja que des de la nostra plataforma s’han recollit les dades d’aquesta escola des que van començar a treballar amb ordinadors a l’aula. D’aquesta manera, facilitem el recull i la classificació de les dades que han fet servir el Dr. August Climent, director de la tesi de la Judit Lacomba, i ella mateixa per analitzar els resultats.