Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Participa als àtoms formatius del mes de novembre

Participa als àtoms formatius del mes de novembre

Presentem els àtoms formatius per al curs 2015/16, renovats i evolucionats quant a la possible tria! Es tracta de reunions virtuals d’una hora que us ajudaran a optimitzar els recursos de Clickedu, no només aprenent el punt de vista de “com es fa”, sinó també mostrant el “què es pot fer”. Els àtoms formatius es realitzaran al llarg de tot el curs, a excepció dels mesos de setembre, desembre i maig. Per assistir-hi caldrà adquirir 1 crèdit, que dóna dret a quatre sessions.
 

A continuació, us adjuntem el calendari amb les sessions previstes el mes de novembre.
 

Eines per a l’Escola Bressol (Mercè Garolera): Els més petits tenen unes necessitats molt concretes que vosaltres coneixeu millor que ningú; és evident que fins i tot les famílies senten unes inquietuds ben diferents de les que sorgeixen en les altres etapes educatives. Sabeu que Clickedu també dona resposta per treballar a les aules des de P0? Dimarts 3 a la 13h; dijous 5 a les 15h; dimarts 10 a les 11h; dijous  12 a les 12h i a les 14h; dimecres 18 a les 10h; i dijous 19 a la 13h.
 

Preavaluacions (Anna Torralba): Aquest és l’àtom perfecte per conèixer tant el sistema tradicional com crear avaluacions sense pes que ens donin la possibilitat de generar butlletins com els de les avaluacions trimestrals. També hi podrem afegir ítems i copiar-los. No us el podeu perdre! Dimarts 3 a les 10 h; dimecres 4 a les 11 h; divendres 6 a les 14 h; dimecres 11 a les 11 h; dilluns 16 a les 9 h; i dijous 19 a les 12 h.
 

Ús dels ítems avaluatius (Laia Bohigas): Us explicarem com esprémer el màxim rendiment dels ítems avaluatius en apartats com les notes del dia a dia, els càlculs de la nota final d’avaluació i curs, la relació entre ítems i competències bàsiques o les activitats dels llibres digitals. Dilluns 9 a les 13 h; dimarts 10 a les 12 h; divendres 13 a les 14 h; i dijous 19 a les 9 h.
 

Rebuts retornats (Laura Ibáñez): En aquest àtom volem donar-vos recursos per solucionar diverses situacions que poden succeir a l’hora de gestionar els rebuts retornats. Divendres 6 a les 9 h; dijous 12 a les 9 h ; divendres 13 a la 13 h ; dimarts 17 a les 11 h ; i dimecres 18 a les 14h.
 

Incidències. Circuit sencer (Marta Pérez): Si voleu conèixer la millor manera de revisar, actualitzar i agilitzar la gestió d’incidències, reclamacions, suggeriments i felicitacions amb la finalitat d’excel·lir en els serveis que presta l’escola, no dubteu a apuntar-vos a aquest àtom. Dimarts 3 a les 11 h; dimecres 4 a les 16 h; dijous 5 a les 14 h; dimecres 11 a les 10 h; dilluns 16 a les 12 h; dimarts 17 a les 15 h; dijous 19 a les 11 h; i divendres 20 a les 12 h.
 

Clickedu als dispositius Mòbils (Anna Jofre): Descobreix els avantatges d’una eina farcida de funcionalitats com ara passar llista, veure i posar notes, avaluar ítems, utilitzar la missatgeria o pujar arxius.  Dimecres 4 a les 9 h; dijous 5 a les 16 h; dilluns 9 a les 10 h; dimarts 10 a les 15 h; divendres 13 a les 10 h; dilluns 16 a les 1 3h; dimarts 17 a les 9 h; divendres 20 a les 14 h.
 

Apunteu-vos-hi aviat perquè les places són limitades i  tindran preferència d’inscripció aquelles escoles que hagin canviat els seguiments per àtoms!