AWS considerada la platafoma «cloud» més segura del mercat.


AWS considerada la platafoma «cloud» més segura del mercat.

La seguretat de les vostres dades és extremadament important per a nosaltres

Si sou usuaris de Clickedu ja sabeu que des d’aquest estiu les vostres dades estan allotjades a servidors d’Amazon Web Services (AWS). Un dels motius per fer aquest canvi ha estat oferir el màxim nivell de seguretat disponible per als nostres clients. Som conscients que aquest és un aspecte crític quan gestionem dades personals i, especialment, quan aquestes són de menors.

 

AWS està considerat el servei d'allotjament cloud més segur dels que existeixen actualment com ho confirma el darrer informe Forrester “Public Cloud Platform Service Providers’ Security”.

 

Segons aquesta prestigiosa consultora la seguretat és la màxima prioritat per a AWS. La seva infraestructura la converteix en un dels entorns informàtics al núvol més segurs i flexibles del mercat i el posiciona clarament per sobre de la resta d'opcions disponibles com podeu comprovar en el gràfic.


Podeu ampliar aquesta informació en aquest enllaç

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

NABBS - 42ª Conferència anual
Sitges - Barcelona
5, 6, 7 i 8 / 03 / 2020
ITwordlEdu
Barcelona
5 i 6 / 05 / 2020