Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
AWS considerada la platafoma «cloud» més segura del mercat.

AWS considerada la platafoma «cloud» més segura del mercat.

La seguretat de les vostres dades és extremadament important per a nosaltres

Si sou usuaris de Clickedu ja sabeu que des d’aquest estiu les vostres dades estan allotjades a servidors d’Amazon Web Services (AWS). Un dels motius per fer aquest canvi ha estat oferir el màxim nivell de seguretat disponible per als nostres clients. Som conscients que aquest és un aspecte crític quan gestionem dades personals i, especialment, quan aquestes són de menors.

 

AWS està considerat el servei d'allotjament cloud més segur dels que existeixen actualment com ho confirma el darrer informe Forrester “Public Cloud Platform Service Providers’ Security”.

 

Segons aquesta prestigiosa consultora la seguretat és la màxima prioritat per a AWS. La seva infraestructura la converteix en un dels entorns informàtics al núvol més segurs i flexibles del mercat i el posiciona clarament per sobre de la resta d'opcions disponibles com podeu comprovar en el gràfic.


Podeu ampliar aquesta informació en aquest enllaç