Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu obté les ISO 9001 i 14001

Clickedu obté les ISO 9001 i 14001

Per fi podem anunciar-vos que Clickedu ha assolit les ISO 9001 i 14001! Aquestes normes són elaborades per l’Organització Internacional per a l’Estandardització (IS0) i ens acrediten tant per la gestió de la qualitat com per la del medi ambient.
 

D’una banda, l’ISO 9001 determina els requisits per a un Sistema de Gestió de la Qualitat (SGC) i, en definitiva, certifica que disposem d’un sistema que permet administrar i millorar, de manera efectiva, la qualitat de la plataforma i el servei que oferim a les escoles. D’altra, l’ISO 14001 ens acredita com a una organització que redueix els impactes en el medi ambient i compleix amb la legislació en matèria ambiental.
 

Així, després de molts mesos de feina i gràcies a la col·laboració de tot el personal de Clickedu, que ha aportat el seu granet de sorra amb unes bones pràctiques en qualitat així com en el seguiment de pautes mediambientals, ja podem dir oficialment que ens importa la qualitat i el medi ambient.
 

Des de Clickedu ens sentim molt orgullosos de l’obtenció d’aquestes dues normes. Us podem assegurar que seguirem treballant de valent per mantenir-les.