Clickedu, cas d'èxit a TIC.cat


Clickedu, cas d'èxit a TIC.cat

“ClickEdu és una aplicació a mida orientada a la gestió integral en una comunitat educativa. L’eina permet alliberar el professorat de tasques rutinàries i aportar valor facilitant una gestió més eficient."

“L’última versió del programari per al sector educatiu, Qualiteasy EDU 6.21, inclou funcionalitats de web 2.0 i està inspirada en les xarxes socials."

“Catalunya és una comunitat autònoma pionera en la implantació de les tecnologies a l’escola. El projecte EduCat 1x1 representa un esforç important en aquesta línia i obre una finestra d’oportunitats per a les empreses del sector.”

Arribar a nous mercats amb més solidesa establint sinergies beneficioses és l'objectiu de l'acord al qual han arribat dues companyies vinculades al sector TIC educatiu. ClickArt ha creat ClickEdu, un programari ERP que permet la gestió integral de les escoles. Qualiteasy és especialista en la gestió de la qualitat i l'excel·lència.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.