Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
La Fundació Jaume Bofill inclou Clickedu al mapa de la innovació educativa de Catalunya

La Fundació Jaume Bofill inclou Clickedu al mapa de la innovació educativa de Catalunya

La Fundació Jaume Bofill ha creat el projecte ‘qui és qui’ de la innovació educativa a Catalunya. A través d’aquesta iniciativa, la fundació presenta a estudiants, professors, tècnics, entitats i empreses que estan aportant noves idees a l’educació i, en conseqüència, formen part de la transformació del món educatiu a Catalunya.
 

L’objectiu del projecte és estimular l’esperit de canvi educatiu a Catalunya a través del reconeixement i el suport als innovadors i emprenedors educatius i a les seves iniciatives. La Fundació Jaume Bofill vol crear una comunitat amb persones conscients de la importància de la innovació en educació, que vulguin conèixer les últimes tendències i projectes educatius i, alhora, contactar amb altres persones del sector.
 

Entre les més de 200 propostes que formen part del ‘qui és qui’, trobem Clickedu. La Fundació defineix l’empresa com una eina de gestió integral que percep la innovació no com una branca, sinó com el tronc sobre el qual creix. A més, destaca la confiança de les més de 400 escoles d’Europa i Amèrica que ja confien en Clickedu.
 

Us deixem l’enllaç al mapa dels projectes que formen part de la innovació educativa a Catalunya.