Actualitat

La Fundació Jaume Bofill inclou Clickedu al mapa de la innovació educativa de Catalunya


La Fundació Jaume Bofill ha creat el projecte ‘qui és qui’ de la innovació educativa a Catalunya. A través d’aquesta iniciativa, la fundació presenta a estudiants, professors, tècnics, entitats i empreses que estan aportant noves idees a l’educació i, en conseqüència, formen part de la transformació del món educatiu a Catalunya.
 

L’objectiu del projecte és estimular l’esperit de canvi educatiu a Catalunya a través del reconeixement i el suport als innovadors i emprenedors educatius i a les seves iniciatives. La Fundació Jaume Bofill vol crear una comunitat amb persones conscients de la importància de la innovació en educació, que vulguin conèixer les últimes tendències i projectes educatius i, alhora, contactar amb altres persones del sector.
 

Entre les més de 200 propostes que formen part del ‘qui és qui’, trobem Clickedu. La Fundació defineix l’empresa com una eina de gestió integral que percep la innovació no com una branca, sinó com el tronc sobre el qual creix. A més, destaca la confiança de les més de 400 escoles d’Europa i Amèrica que ja confien en Clickedu.
 

Us deixem l’enllaç al mapa dels projectes que formen part de la innovació educativa a Catalunya.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Propers esdeveniments

DIM VALENCIA
Universitat Politècnica de València
07/03/2018
AXIA BARCELONA
Palau Mocaya, Passeig Sant Joan, 138
01/03/2018
NABBS
Sevilla
01/03/2018 al 04/03/2018