Clickedu més segur i flexible amb Amazon Web Services


Clickedu més segur i flexible amb Amazon Web Services

Hem decidit fer un pas més en seguretat, flexibilitat i abast global de la mà d’Amazon Web Services (AWS). AWS ofereix un servei més fàcil i ràpid per a les escoles que confien en Clickedu perquè crea una infraestructura elàstica que s'adapta al nombre d'usuaris i al consum dels recursos de la plataforma.
 

La infraestructura d’AWS aporta un alt nivell de seguretat a les nostres bases de dades i evita el cyber vandalisme. Una altra millora molt important en seguretat és la migració del servei de missatgeria de Clickedu a Amazon SES (Simple Email Service), que ens garanteix un percentatge de recepció de correu molt alt.
 

AWS permet que els programadors puguin millorar la plataforma educativa sense intercedir en l'activitat dels nostres usuaris. A més, inclou noves eines perquè els programadors de Clickedu puguin provar i analitzar els canvis, garantint l'evolució en dimensió i complexitat de la plataforma i de l'aplicació mòbil.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.