Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Participa a les formacions del mes de febrer

Participa a les formacions del mes de febrer

Us presentem els àtoms formatius i l’edició Gymnasium d’aquest mes de febrer, que, de ben segur, us ajudaran a aprofundir en els vostres coneixements sobre els recursos de Clickedu.
 

Llistats (Mercè Garolera): Quants alumnes d’ESO es quedaran al menjador a dinar el mes vinent? Quants de Primària fan bàsquet? Les escoles treballeu amb molta informació que a vegades costa de gestionar si no està correctament organitzada i classi­ficada. En aquest àtom aprendreu a generar els vostres propis informes i a personalitzar els llistats. Dilluns 1 a les 12h.
 

Aprofundiment en rebuts (GYMNASIUM): Us oferim una formació especialitzada en temes concrets, aprofundint en el mòdul dels rebuts i explicant com solucionar problemes concrets i complexos que succeeixen en el vostre centre escolar. Treballarem en els pagaments parcials, seguiment d’impagats, a més de comentar i explicar diferents opcions incorporades al mòdul de rebuts, com el Model 347, les adaptacions a la normativa europea SEPA... Dirigida a secretaria administrativa i responsables TIC que hagin realitzat la formació bàsica de rebuts. Dimecres 3 a les 10h. Pràctica a distància.
 

Compartim espais d'aprenentatge a Clickedu (Oriol Bargalló): Com apro­fitar els recursos pedagògics que utilitzem durant les nostres classes i entre els docents és l’objectiu a assolir en aquest àtom. Us explicarem com compartir programacions, copiar ítems, vincular recursos didàctics a part de revisar el bloc de continguts. També farem un repàs a la part de la superestructura per a aquelles escoles que comparteixen materials. Dimecres 3 a les 10h; dijous 11 a la 13h; divendres 19 a les 11; i dijous 25 a les 15h.
 

Eines Primària (Mercè Garolera): Els docents necessiteu molts recursos per transmetre el vostre coneixement als alumnes, ajudar-los a desenvolupar un pensament crític i aconseguir que siguin cada vegada més autònoms. L’etapa de Primària abraça edats diferents i a Clickedu hi trobareu diversitat d’eines que podreu adaptar al nivell dels alumnes; estem segurs que us seran de gran ajuda. Dimecres 3 a les 11h; dijous 4 a les 10h; dilluns 8 a les 11h; divendres 12 a les 12h; dilluns 15 a les 15h; dimecres 17 a les 11h; dijous 18 a les 15h; dimarts 23 a les 12h; i divendres 26 a les 13h.
 

S'acosta l'avaluació a Clickedu (Anna Jofre): Clickedu us acompanya en els primers passos per preparar un dels moments determinants: l’avaluació. Us indiquem quins són els permisos necessaris perquè no hi hagi incidències posteriors, en revisem el procediment i detectem si els punts clau, com el treball de recerca o les competències bàsiques, estan ben con­figurats. Assistiu-hi i eviteu problemes d’última hora. Dimecres 3 a les 14h; divendres 5 a les 12h; dilluns 8 a les 15h; dimecres 10 a les 15h; dimarts 16 a la 13h; divendres 18 a les 16h.
 

Comunicació (GYMNASIUM): La comunicació interna entre l’escola i els pares, facilita el bon funcionament del centre amb la interacció i el flux de coneixements. Us explicarem diferents opcions que van des de l’enviament massiu, passant pel directori de persones, les notificacions associades, passar llista o els missatges dels pares al tutor, fins les galeries de fotos i les noticies, sense oblidar detalls que poden passar per alt com afegir direccions de correu des de l’arxiu Excel, el funcionament de la missatgeria interna i les carpetes públiques i de classe. Dirigida a caps d’estudis i responsables TIC Clickedu.  Dijous 4 a les 9:30h; i dimecres 3 a les 10h. Pràctica a distància.

Recuperar les notes dels llibres digitals (Anna Jofre): La recuperació de notes dels llibres digitals des de Clickedu és fàcil i ràpida. Us expliquem com vincular llibres amb les seves matèries, la con­figuració de la nota per part del docent, la prèvia creació d’ítems i la recuperació final de la nota. Dijous 4 a les 11h; divendres 5 a la 13h; dimarts 9 a les 10h; dimecres 10 a les 9h; dijous 11 a les 12h; dimecres 17 a les 15h; dilluns 22 a les 16h: i divendres 26 a les 14h.
 

Aspectes a considerar sobre l’ISO 9001/2015 (Quantras [Consultors] i Marta Pérez): Està Clickedu actualitzat per afrontar els canvis de la nova norma ISO 9001:2015? Què hem de tenir en compte en l’estructura dels nostres documents? Fins quan hi ha temps de fer canvis? En aquest àtom us farem una petita introducció dels canvis més importants de la nova norma per tal que estigueu actualitzats al 100%. Dimarts 23 a la 13h; i dilluns 29 a les 11h.
 

El treball cooperatiu a Clickedu (Laura Ibáñez): El treball cooperatiu dins Clickedu es basa en la dinàmica de treball en grup en què cadascun dels alumnes va canviant de rol dins un equip (un dia com a organitzadors, un altre com a validadors o de suport als altres). Amb aquest àtom coneixereu totes les possibilitats que us ofereix la plataforma en aquest àmbit, establint una gran relació entre els alumnes i les tasques a realitzar.  Dijous 4 a les 15h; dimarts 9 a les 9h; dimecres 10 a les 11h; divendres 12 a les 9h; dimarts 16 a les 10h; dijous 18 a la 13h; divendres 19 a les 14h; dilluns 22 a les 11h; dimecres 24 a les 12h; i divendres 26 a les 10h.
 

Aprofundiment secretaria (GYMNASIUM): Amb aquesta formació ens endinsarem en com realitzar llistats i etiquetes, guardar formats i altres processos que requereixen una preparació acurada per tenir-ho tot controlat durant el curs. A més, us ensenyarem una eina que permet canviar dades d’usuaris massivament i també revisar, modificar o introduir noves dades. Dirigida a secretaria administrativa i responsables TIC Clickedu. Dijous 25 a les 9:30h. Pràctica a distància.