Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu a Eduketing 2016

Clickedu a Eduketing 2016

L'equip de Clickedu anem al VI Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu – Eduketing 2016, que se celebra el dijous 18 i divendres 19 de febrer a València.
 

Organitzat pel Consell General de Col·legis Oficials de Pedagogs i Psicopedagogs d’Espanya, Eduketing 2016 reunirà aquest any més de 800 congressistes. Clickedu, juntament amb la Fundació San Patricio presentarem la ponència “Educar les emocions: i3i Intel·ligència emocional en entorns escolars”, que tindrà lloc el dijous 18 a la 13.30 h i comptarà amb la participació de la presidenta de la Fundació San Patricio, Sonsoles Castellano.
 

La conferència aportarà als col·legis la sistemàtica necessària per fer possible un projecte de treball en competència emocional que sigui sostenible en el temps. Per exemple, segons la Fundació, comptar amb una plataforma de gestió integral, com Clickedu, utilitzada de forma creativa, facilita que la informació circuli adequadament i arribi de forma emocional a tots els racons de l’escola.
 

Una cita importantíssima per conèixer els beneficis del màrqueting al sector de l’educació.
 

Us hi esperem!