Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Un 10% de les 100 millors escoles de l'Estat té Clickedu

Un 10% de les 100 millors escoles de l'Estat té Clickedu

El diari El Mundo ha tornat a publicar el seu conegut suplement especial sobre les 100 millors escoles de l’Estat i molts dels centres educatius que confien en Clickedu es troben en aquesta llista! En concret són l’escola San Patricio, La Miranda, Virolai, Peleteiro, Ipsi, Luis Vives i Sant Josep Obrer. Com a novetat respecte l’edició passada, s’hi han sumat les escoles Juan de Lanuza, Sagrada Família i Vedruna Sagrat Cor.

Aquest rànquing, que enguany compleix la dissetena edició, estudia més d’un miler de centres educatius seguint 27 criteris d’anàlisis com l’índex de fidelització, models de qualitat, cobertura educativa, idiomes, etc.

Així, en “Els 100” es presenten les escoles més destacades de l’Estat, mentre que en “Els Notables” figuren els 30 centres que, gràcies a la seva qualitat, estan només a un pas de situar-se dins de la màxima categoria. Finalment a “Els Internacionals” es destaquen les 30 escoles més prestigioses que segueixen el currículum d’altres països (britànic, estatunidenc, alemany, francès...).

Us deixem l'enllaç al llistat complet de l'especial 2016-2017!