Un 10% de les 100 millors escoles de l'Estat té Clickedu


Un 10% de les 100 millors escoles de l'Estat té Clickedu

El diari El Mundo ha tornat a publicar el seu conegut suplement especial sobre les 100 millors escoles de l’Estat i molts dels centres educatius que confien en Clickedu es troben en aquesta llista! En concret són l’escola San Patricio, La Miranda, Virolai, Peleteiro, Ipsi, Luis Vives i Sant Josep Obrer. Com a novetat respecte l’edició passada, s’hi han sumat les escoles Juan de Lanuza, Sagrada Família i Vedruna Sagrat Cor.

Aquest rànquing, que enguany compleix la dissetena edició, estudia més d’un miler de centres educatius seguint 27 criteris d’anàlisis com l’índex de fidelització, models de qualitat, cobertura educativa, idiomes, etc.

Així, en “Els 100” es presenten les escoles més destacades de l’Estat, mentre que en “Els Notables” figuren els 30 centres que, gràcies a la seva qualitat, estan només a un pas de situar-se dins de la màxima categoria. Finalment a “Els Internacionals” es destaquen les 30 escoles més prestigioses que segueixen el currículum d’altres països (britànic, estatunidenc, alemany, francès...).

Us deixem l'enllaç al llistat complet de l'especial 2016-2017!


 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

L' innovació en les escoles de la comunitat valenciana
Valencia
22 / 10 / 2019
SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019