Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Mobilitat i educació.

Mobilitat i educació.

Al Mobile World Congress també hi ha agenda d'activitats relacionades amb l'educació i la mobilitat: "I Edu_Hack", els premis "Mobile Learning Awards" i el seminari "Changing Education Together".

El Mobile World Congress focalitza l’atenció de tot el món tecnològic a Barcelona durant una setmana. Set dies durant els quals el show business dels mòbils ocupa tota la ciutat: presentacions de nous dispositius, grans personatges fent running per la ciutat i congressistes escampant-se pertot arreu, fins en els llocs més inversemblants. D’entre les múltiples activitats que s’hi duen a terme, també hi ha algunes especialment dedicades a l’educació: les organitzades per mSchools, un dels programes de Mobile World Capital, a les quals paga la pena parar atenció si encara no les coneixeu.

I Edu_Hack

El dissabte anterior al congrés es va celebrar el I Edu_Hack, un macro taller de co-creació orientat a docents amb l’objectiu d’identificar i desenvolupar, de forma col·laborativa, experiències innovadores a l’aula per a tots els nivells educatius. Pel que hem vist al hashtag #mSchoolsEduHack, descobrireu que va ser una experiència molt interessant que segurament tindrà continuïtat. Montserrat Brau, gerent de Clickedu, va participar com a experta en aquesta interessant experiència.

Mobile Learning Awards

Aquests premis reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya que fan servir les tecnologies mòbils en el seu desenvolupament. Ja van per la quarta edició i s’atorguen en dues categories diferents. Potser és el moment de començar a pensar a presentar-se l'any vinent amb algun dels projectes que desenvolupeu al vostre centre. Visiteu mSchools Toolbox per a inspirar-vos!

Changing Education Together

Finalment també es va celebrar el Changing Education Together, un seminari adreçat a directors de centre i responsables de polítiques educatives que pretén ampliar la base de coneixement, discutir sobre el paper de la tecnologia a les escoles i intercanviar experiències. Cal destacar que alguns dels participants són usuaris habituals de Clickedu, com ara la Coral Regí de l’escola Virolai. #mSchoolsCET