Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
No us perdeu el nostre Catàleg Digital!

Per què la plataforma de gestió acadèmica Clickedu

Per moltíssimes raons. Per exemple, perquè teniu davant la plataforma amb més funcionalitats del mercat; i perquè s'utilitza de forma continuada en més de 700 col·legis de tota Espanya i en alguns països de Sud-amèrica. Però, sobretot, perquè estalvia temps i recursos que es poden dedicar a la tasca més transcendent d'un centre educatiu: la formació dels alumnes. A més, amb l'ajuda dels nostres consultors experts, sempre estareu en les millors mans. Aquí i ara, és el moment de fer un salt en positiu cap a la plataforma més innovadora. Perquè Clickedu és l'impuls a l'excel·lència educativa que esperàveu.


Què és Clickedu

La plataforma a l'escola

Els directors de diferents centres educatius expliquen què ha suposat per a la seva escola fer servir Clickedu

Clickedu


Els beneficis de fer servir Clickedu

Hi ha centenars d'arguments perquè tinguis Clickedu, alguns d'ells són:

No voldràs canviar
Sigues part de l'èxit: més de 700 escoles no poden estar equivocades.
Provada, amb trajectòria d'èxit en més de 700 implementacions reeixides a la Península i Amèrica del Sud. En un any et preguntaràs com podies viure abans sense Clickedu!
La més completa
No hi ha cap plataforma amb més funcionalitats.
Amb totes les funcions que necessita la teva escola, la plataforma serveix des del PAS, als mestres, a l'equip directiu, als alumnes i als pares. Ja no necessitaràs més eines, pots gestionar tota l'escola des d'una única base de dades.
Plataforma Cloud 100%
Segura i escalable, des del primer dia està online, sense 'invents'
Sense necessitat de maquinari per instal·lar. Multiplataforma, completament mòbil amb múltiples sistemes operatius compatibles. 100% basat en el núvol i segur.
Amb les eines que utilitzes
Utilitza les eines dins de Clickedu amb total transparència.
Ja optimitzada per a una òptima connectivitat amb Google Apps for Education, Office 365, Moodle, Dropbox i llibres digitals. I la pròpia plataforma amb les eines que necessites a l'aula.