Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.

Continguts Digitals

Accés als continguts digitals amb un click

A Clickedu és possible treballar amb llicències de tipus Marsupial, LTI i SAML2, amb tots els avantatges que impliquen aquests nous models d'interoperabilitat. Els avantatges de la inclusió d'aquests formats són les següents:

 • Assignació de llicències més simple
 • Mínima gestió per part de les escoles
 • Mínima possibilitat d'error per part de l'editorial
 • Formats de llicència internacionals
 • Última tecnologia en aquests formats de continguts
Editorials amb protocol LTI Protocol LTI

Editorials amb protocol SAML2 Protocol SAML2

Editorials amb protocol Marsupial Protocol Marsupial

Mòdul gestió centre

Una única plataforma per a la gestió escolar

La gestió del centre es realitza totalment online, sense haver d'instal·lar o actualitzar res ni realitzar processos complexos. Per fer servir Clickedu, només cal un dispositiu amb connexió a Internet.

 

Incorporem documentació oficial, exportació cap a memòries, dades estadístiques de tot el que s’esdevé en el centre i tots els mòduls de gestió econòmica i comptable.

Mòdul Famílies i Comunicacions

La comunicació intel·ligent

Des que una escola té Clickedu, les famílies passen a estar informades d’aspectes com ara: notícies, àlbums de fotos, notes, exàmens, informació del dia a dia a classe, calendaris online, missatges amb els tutors, visualització de dates per concertar entrevistes, descàrrega online dels butlletins de notes, gestió de les activitats extraescolars, menús i el menjador...

L'escola a un clic també per a les famílies.

Entorn d'aprenentatge

El mòdul pensat per i per al mestre

Aula
La gestió del dia a dia del professorat queda solucionada amb Clickedu. Programacions, posar notes i crear fórmules d'avaluacions, informes personalitzats per a nens, accés a les fitxes dels alumnes, control de classe, accés des de la mateixa pantalla a l'entorn d'aprenentatge, passar llista, informar a menjador, atenció a la diversitat i un llarg etcètera són les eines que tothom veurà com indispensables després de 3 mesos amb Clickedu. A més, no caldrà fer feines rutinàries, ja que amb Clickedu el tutor tindrà tota la informació del que passa a la resta de classes només entrant al mòdul de gestió tutorial.
Entorn d'aprenentatge
Clickedu també és un entorn d'aprenentatge inclòs en el mòdul aula: tests autoavaluatius, entrega de treballs online, treballs compartits, carpetes individuals i de classes, suros virtuals amb arxius i vincles, repositoris per departaments amb eines educatives, recomanacions dels tutors, fotos de classe, continguts cedits per editorials o la connexió amb els continguts abans esmentats en són alguns exemples.

APPS

La plataforma de gestió acadèmica a l'abast de la mà

Si sou clients de Clickedu (administració, professors, alumnes i famílies), descarregueu-vos l’aplicació oficial que us permet accedir a les funcionalitats del programa per a smartphones i tablets. Clickedu, en temps real, també al vostre dispositiu mòbil.

Versió pels alumnes i les famílies: Veure el calendari, l'horari, les notes, missatger intern (si a l'escola el teniu activat) i la fitxa de l’alumne.

Versió professorat i PAS: Veure el calendari, l'horari, les notes, missatger intern (si a l'escola el teniu activat) i la fitxa dels alumnes. A més, es poden posar les notes dels ítems avaluatius creats a Clickedu, control d’absentisme, visió de la programació, anotació de notes en la sessió de classe i valoració de la mateixa. Accés directe a la versió normal de Clickedu sense haver de posar usuari i password.

Una vegada descarregada l'aplicació heu de posar l’URL del Clickedu de l'escola per poder-vos identificar. Aquesta informació la teniu a la barra d'adreces del vostre Clickedu. Per exemple nomescola.clickedu.eu

Mòdul de qualitat

Clickedu - Gestió de la qualitat - ISO 9001, residus i EFQM

El software per tal de poder gestionar l'ISO 9001 i programes de l'excel·lència EFQM estan integrats en el mateix software de gestió acadèmica, per tant, no hauràs de fer processos extres sinó que molts ja estaran integrats en la feina del dia a dia: programacions, gestió documental, enquestes i les incidències són alguns dels mòduls que es gestionen amb format qualitat sense haver de fer-ho expressament. Amb la integració de totes les funcionalitats del QualiteasyEdu ®, doncs, esdevé el programa de qualitat més ampli en una plataforma.

Sistemes compatibles

Clickedu té presència al mercat anglosaxo, per tant és compatible amb el sistema Britànic, amb el Batxillerat Internacional i els sistemes bilingües/trilingües.

Clickedu és compatible amb eines de tercers com:

 • Google Workspace
 • Office 365
 • Moodle (i Moodle Àgora)
 • Canvas
 • Continguts digitals de les principals editorials via LTI, SAML2 i Marsupial
 • Sistemes de control biomètric
 • Sistemes de reprografia amb Kyocera
 • Qualiteasy Internet Solutions
 • Generador d'horaris Peñalara
 • Tiching
 • Webservices propis