Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Política de frau

La línia directa per denúncies Sanoma-WhistleB permet als empleats de el grup Sanoma i a tercers notificar sospites de faltes greus amb total confiança. Es tracta d'un sistema d'alerta primerenca per reduir els riscos, així com una eina important per fomentar un nivell alt d'ètica empresarial i conservar la confiança que els clients i el públic han dipositat en Sanoma.

Els empleats del grup Sanoma (o tercers com a proveïdors o altres socis comercials) poden utilitzar voluntàriament la línia directa als països on Sanoma opera per denunciar conductes indegudes per part de el grup d'empreses de Sanoma o que es produeixin dins d'aquest grup.

Si vostè està interessat a acudir a Sanoma directament per denunciar alguna falta greu, feu clic i seguiu les instruccions indicades en el següent enllaç: WhistleB