Quiero recibir comunicaciones comerciales sobre los servicios y productos ofrecidos por ClickArt.
Quiero recibir comunicaciones comerciales personalitzadas sobre productos y/o servicios del Grupo Sanoma Learning. Con esta finalidad acepta la comunicación de les sus datos de contacto a Iddink Spain, S.L.U.
Política de fraude

La línia directa per denúncies Sanoma-WhistleB permet als empleats de el grup Sanoma i a tercers notificar sospites de faltes greus amb total confiança. Es tracta d'un sistema d'alerta primerenca per reduir els riscos, així com una eina important per fomentar un nivell alt d'ètica empresarial i conservar la confiança que els clients i el públic han dipositat en Sanoma.

Els empleats del grup Sanoma (o tercers com a proveïdors o altres socis comercials) poden utilitzar voluntàriament la línia directa als països on Sanoma opera per denunciar conductes indegudes per part de el grup d'empreses de Sanoma o que es produeixin dins d'aquest grup.

Si vostè està interessat a acudir a Sanoma directament per denunciar alguna falta greu, feu clic i seguiu les instruccions indicades en el següent enllaç: WhistleB