Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
...
...

L'empresa —tecnològica— es va fundar l'any 2000 per oferir serveis i programari en el núvol quan ningú encara no en parlava. Uns anys després, neix Clickedu per canviar radicalment l'empresa.

Avui, des de Clickedu ajudem la vostra escola a fer la feina més fàcil i innovar amb el millor que sabem fer: un software de qualitat amb l’última tecnologia. I estem orgullosos i agraïts que tots els nostres clients parlin bé de nosaltres.

Des de desembre de 2019 formem part del Grup Iddink i, per extensió, del grup Sanoma Group. Ja ho veieu, de Barcelona a Finlàndia!

Perquè ens agrada la feina que fem i volem fer-la amb responsabilitat, creativitat i il·lusió.

Gràcies per confiar en nosaltres o, si encara no ens coneixeu, per haver llegit fins aquí!

...

Iddink és una empresa d'origen holandès amb una àmplia experiència en l'àmbit de l'educació.

Ens encarreguem de cercar solucions d'aprenentatge digital fàcils d'usar, intuïtives i inspiradores per als centres, ajudant-los a assolir un gran avenç en l'aprenentatge personalitzat i adaptar-se als canvis constants de les noves tecnologies.

...
...
...

El nostre propòsit és ajudar a tots els estudiants a assolir el seu potencial amb les millors solucions d'aprenentatge de la seva classe.

Creiem que tots els estudiants es mereixen la igualtat d'oportunitats a la vida i perquè entenem que l'educació és el principal facilitador perquè puguin desenvolupar el seu potencial. Per això treballem colze a colze amb els professors i les escoles per tal que entre tots puguem atendre tots els alumnes al màxim de les nostres possibilitats.

En un món que està canviant més ràpid que mai, els estudiants necessiten solucions d'aprenentatge que els puguin preparar per a aquest futur emocionant. Els nostres millors materials poden fer-ho.

El compromís amb la nostra missió ens ha portat a l'avantguarda de la transformació digital dins de l'aula, de manera que podem preparar els alumnes de manera òptima per al món fora de l'aula.<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-1.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">

<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-2.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">

<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-3.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">

<img src="http://www.clickartedu.com/img/clickedu-logo-descarrega-4.jpg" width="300" height="180" title="Clickedu" alt="Clickedu">