Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Els centres que utilitzen la plataforma de gestió d'escoles Clickedu

Més de 700 centres utilitzen la plataforma Clickedu. Estan ubicats arreu de l'Estat espanyol, Andorra i Sud-amèrica.

Algunes d'aquestes escoles són Senara (Madrid), Jacint Verdaguer (Sant Sadurní), San Cristóbal (Castellón), Colegio La Magdalena (Castellón), Santa María del Carmen (Elda), Holy Mary Catholic School (Madrid), Cristo Rey (Zaragoza), Tagus - San Patricio (Toledo), Juan de Lanuza (Zaragoza), Sagrada Familia (Madrid), San Patricio (Madrid), Cedes (Albacete), Peleteiro (Santiago de Compostela), Obradoiro (A Coruña), Sant Josep Obrer (Palma), Luis Vives (Palma), Sagrat Cor (Tarragona), Padre Damián (Barcelona), Ipsi (Barcelona), Virolai (Barcelona).

Etapes obligatòries

Primària i Secundària

Etapes no obligatòries

Infantil, Batxillerat i Cicles Formatius

Altres centres

Sistema britànic i Batxillerat Internacional

Tot tipus d'escola

Privades, públiques, concertades i acadèmies

Clickedu


Casos d'èxit

Vedruna Catalunya

Vedruna Catalunya

Clickedu respòn als nostres eixos, al nostre nord. Els eixos sobre els que posem la mirada per a què cada nen i cada nena desplegui el millor de si mateix.

Veure

Escola Virolai

Escola Virolai

Ens agrada Clickedu perquè sempre estan investigant noves solucions i, sobretot, perquè la resposta d’incidències o suggeriments de millora és àgil, ràpida i sempre positiva i proactiva

Veure

Escola Llor

Escola Llor

Clickedu facilita la recollida de dades que s'han utilitzat a l'estudi des que l'escola Llor va començar a treballar amb ordinadors.

Veure

Escola Ntra Señora de Fatima

Escola Ntra Señora de Fatima

La plataforma Clickedu ens facilita el treball diari amb la gestió de les faltes d'assistència, la temporització dels continguts de les matèries i la gestió econòmica.

Veure