Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
El software de gestió escolar al vostre servei

Clickedu és molt més que un software; és un servei al costat de les persones que vol ser millor cada dia, donant-vos una atenció excel·lent des del primer dia.

Instal·lació

Quan signes el contracte amb nosaltres ens posem a treballar per entendre com funciona la vostra escola i configurar Clickedu perquè us resulti òptim.

Migració de dades

Migrar les dades antigues a la nova plataforma sempre és el punt més crític de canviar de sistema. T'ho farem al més fàcil possible amb la professionalitat esperada.

Suport

Tant telefònicament com telemàtica podràs contactar amb el nostre equip sense esperes... Malauradament, ja no seràs un expert en música clàssica.

Formacions presencials i online

Tant en l'inici com de manera contínua, tindreu formacions presencials i online dels temes que us interessen, segmentades per públics i càrrecs de l'escola. Pots veure el nostre calendari de formacions inicials en aquest enllaç

Píndoles formatives

Nosaltres en diem ÀTOMS. Cada setmana pots assistir a aquestes píndoles formatives online que t'ajudaran a treure tot el suc a la teva plataforma.

Seguiment individualitzat

I, sí, posem un cor, perquè a Clickedu et tractem com tracteu els alumnes i les famílies: amb atenció i un seguiment exquisit.


Prepara't per començar

Veuràs el nostre servei des del moment que coneguis l'equip comercial. Deixa'ns venir al teu centre un parell d'hores i sabràs on rau el nostre èxit.


Què diuen els nostres clients

Veuràs el nostre servei des del moment que coneguis l'equip comercial. Deixa'ns venir al teu centre un parell d'hores i sabràs on rau el nostre èxit.

Del servei que oferim, ningú millor que els nostres clients per parlar-ne:

Peleteiro

Molt poques vegades, per no dir mai, m'he trobat un servei de suport tan ràpid i eficient.

-Manuel Nieto / Colegio Peleteiro

IES Calamot

Clickedu és una empresa que dóna respostes. S'ha adaptat molt fàcilment a les nostres necessitats.

-Juan José Garcia / INS El Calamot

Fund. Trams

Des del principi vam veure que ens trobàvem davant d'una empresa que no volia actualitzar vells softwares sinó que es plantejaven solucions pensades des dels nous requerimients de l'escola.

-Antoni Romero / Fundació Tr@ms